Välkommen!

Välkommen!

Estetiska nycirkus

Estetiska programmet är ett kreativt och konstnärligt program. En god teoretisk grund för att söka vidare till universitet och högskola.

EKONOMI

Ekonomiprogrammet öppnar många dörrar till framtida yrken som exempelvis jurist, revisor, mäklare, marknadsförare och företagsledare.

Skolstart Höstterminen 2015

Läsåret för årskurs 1 börjar onsdagen den 19e augusti. Årskurs 2 och 3 startar måndagen den 24e. Språkintroduktionen har test för nya elever

Naturvetenskap

Vill du bli behörig till så många universitets- och högskoleutbildningar som möjligt och kunna få maximalt med meritpoäng?

SAMHÄLLSVETENSKAP

Samhällsvetenskapsprogrammet är en bred utbildning med människan i centrum. Vill du bli polis har även inriktningen beteendevetenskap.

söka gymnasiet

Den 19 jan öppnar Gymnasieantagningens hemsida för ansökan.

HANTVERK frisör

Hantverksprogrammet vänder sig till dig som vill använda dina händer och arbeta kreativt. Skickliga hantverkare har hög status i Sverige!

Handel & administration

Vill du bli framtidens säljare eller handlare? Det finns gott om jobb och mängder av spännande karriärmöjligheter inom handel. Det här är ett program med fokus på service.

yrkesintroduktion

Yrkesintroduktion mot handelsprogrammet är en flexibel och praktisk utbildning på 1 till 2 år. Den kan leda dig direkt till en anställning samtidigt som du läser in din gymnasiekompetens.